kamasutra

Postingan Sepisan

In Matur Suwun on Oktober 1, 2005 at 1:13 am

Seng pertama pengen ngucapno matur suwun kanggo kang kusaeni wes gelem nginvited joko

Iklan
  1. Sugeng enjang mas karyo, kulo aturaken sehat wal afiat

  2. kulo njaluk

  3. hehehe..
    geblek njaluklah undangane.. njaluklah.. ^_^

  4. nggih .. sampun tan sah dados penggalihipun , kang geblek, sami – sami , boten wonten alang melintang to????

  5. walah .. melu ah .. Sugeng padhang .. 🙂 opo ki basa jawane Siang ??
    he he he .. piye kabare .. another blog kiy ..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: